Velkommen til Skive Rideklubs hjemmeside.

NYT NYT NYT - DER ER NU MULIGHED FOR OPSTALDING PÅ SKRK, SE MERE HER

På grund af udmeldinger vedr. Corona så gør vi følgende:

• Al holdridning er aflyst fra 14/3 til og med 13/4

• Rytterstuen er lukket

• Ridefysioterapien og specialridning er ligeledes suspenderet til 30/3

• Pensionærer og partsryttere må kun være på rideskolen, når der skal rides eller hesten skal passes. Dvs ingen sociale hyggestunder.

• Alle som IKKE har en hest der skal passes, bliver hjemme. Det betyder også, at forældre henter og bringer KUN, hvis barnet selv kan ordne opsadling med mere. INGEN GÆSTER ELLER ANDET MÅ KOMME. Kun 10 i KLUBBEN på samme tid.

• Der er opsat sprit rundt omkring på rideskolen til fri afbenyttelse – SPRIT SPRIT SPRIT!

• Har man sygdomstegn så bliver man hjemme til 3-4 dage efter rask.

• RIDEHALLERNE ER LUKKET! Udendørs baner må benyttes hvis nødvendigt ellers så bliv hjemme. HUSK! Longering udenfor må KUN foregå på banen nærmest stenhugger, hvor der ligger jord eller kravlegården – IKKE fiberbaner eller springbaner

Hjemmesiden fungerer som klubbens online portal. Her kan du finde alt information om klubben, prislister på ydelser og tilmelde dig alle de forskellige aktiviteter som rideklubben tilbyder. For hjælp til tilmelding kan du følge denne guide.

For afmelding skal du sende en mail til info@skiverideklub.dk -> bemærk at der er løbende måned +1 måneds opsigelse på næsten alle ydelser.

Se også rideklubbens velkomstfolder for et hurtigt overblik over klubben

Vi ses!

Skive Rideklubs hovedsponsor er Salling Bank