Info
Her finder du alle typer opstaldningsydelser. Du kommer lettest igennem tilmelding på følgende måde:

1. Først vælges den korrekte opstaldningsform -> Hest/pony med eller uden eget foder
   a. Evt. tilvalg af vindue
2. Du skal nu vælge facilitetskontingent (obligatorisk hvis man har hest/pony)
   a. Evt. valg af andre tillægsydelser -> ekstra hø eller lignende
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(Faci) Opstaldning
Kort beskrivelse
Facilitetskontingent - Facilitetskontingent er det du betaler for at anvende rideklubbens forskellige faciliteter som eksempelvis ridehuse og baner. Det er obligatorisk at have facilitetskontingent for alle pensionærer på Skive Rideklub.
450 (600) kr.

(HeBo) Opstaldning
Heste boks
1301 (1735) kr.

(BokH) Opstaldning
Kort beskrivelse
Heste boks. Husk at vælge facilitetskontingent samt andre relevante tilkøbs-ydelser. Facilitetskontingent er det du betaler for at anvende rideklubbens forskellige faciliteter som eksempelvis ridehuse og baner. Det er obligatorisk at have facilitetskontingent for alle pensionærer på Skive Rideklub.
1301 (1735) kr.

(BokP) Opstaldning
Kort beskrivelse
Pony boks. Husk at vælge facilitetskontingent samt andre relevante tilkøbs-ydelser. Facilitetskontingent er det du betaler for at anvende rideklubbens forskellige faciliteter som eksempelvis ridehuse og baner. Det er obligatorisk at have facilitetskontingent for alle pensionærer på Skive Rideklub.
918 (1225) kr.